Klasse
9E Imperial stout
Brygget
21. oktober 2016
Flasket
17. februar 2018
Alkoholstyrke
10,25%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1,104 / 1,026
Bitterhet (IBU)
90,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

1,6 Kg Pale Malt (4 EBC)
1,3 Kg Munich Malt (20 EBC)
0,75 Kg Flaket Havre
0,60 Kg Caramalt (3,9 EBC)
0,60 Kg Crystal (60L/120 EBC)
0,60 Kg Chocolate Malt (690 EBC)
0,50 Kg Roasted Barley (600 EBC)
2,80 Kg Light DME

Humle og krydder

40g Columbus @ 60 min
40g Columbus @ 30 min
20g Columbus @ 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 40C for 20min
Protein Rest at 52 for 20 min
Step 1 64C for 60 min
Step 2 67C for 180 min
Step 3 68C for 180 min
Step 4 69C for 180 min
Mash Out 76 C for 20 min

Skylling med 8L @ 78 C

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

2 Pakker, 2L Starter

Informasjon om gjæring

4 Uker @ 17.5 C
Lagring på fat 484 dager.

Kommentarer


[BBcode]