Klasse
10D Saison
Brygget
14. februar 2013
Flasket
12. mars 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1051 / 1007
Bitterhet (IBU)
44,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

1000 g Bestmaltz hvetemalt
750 g Bestmaltz pilsmalt
500 g Thomas Facett Maris Otter
100 g farin

Humle og krydder

40 g Sazz pelets 3,3 % 60 min
30 g Sazz pelets 3,3 % 10 min
30 g Sazz pelets 3,3 % 0 min

Andre ingredienser

1/4 ts gjærnæring
1/5 ts Supermoss

Meskeinformasjon

65 C i 70 min
75 C i 5 min

Gjærtype

Wyeast 3724 og 3711

Gjærmengde

1 pakke av hver

Informasjon om gjæring

2 dager ved 23 C med Wyeast 3724 alene
8 dager ved 24 C med begge gjærtyper
14 dager ved 7 C

Kommentarer


[BBcode]