Klasse
4F California common/Steam beer
Brygget
21. desember 2012
Flasket
8. januar 2013
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1047 / 1011
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

4000 gram Pale Malt UK
1000 gram Hvete malt belgisk
400 gram Crystal 90EBC
300 gram Dingeman Cramel Pils

Humle og krydder

20 gram CTZ pellet 12% 60 min
40 gram Hallertauer pellet 3% 30 min

Andre ingredienser

Protafloc 15 min
Næring 15 min

Meskeinformasjon

51+ rest 20 min
65+ 90 min
76+ 10 min

Gjærtype

WLP 0080 Cream Ale Blend

Gjærmengde

Et rør To steg starter totalt 2 liter på Moss Malt

Informasjon om gjæring

15+ i 14 dager
Diarest 23+ 4 dager
Flasket med 7,5 gram sukker p liter

Kommentarer


[BBcode]