Klasse
12A Gueuze lambic
Brygget
9. august 2015
Flasket
10. desember 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1047 / 1005
Bitterhet (IBU)
9,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3250 g pilsmalt
500 g melanoidin malt
500 g flaket hvete
500 g flaket havre
250 g flaket rug

Humle og krydder

10 g Centennial 8.5 % AA pellets, 60 min

Andre ingredienser

1.5 ts CaCl2
Gjærnæring
Irish moss

Dregs i sekundær:
Jolly Pumpkin, 3 Fonteinen, Crooked Stave Surette, Russian River Temptation

Vingjær ved karbonering.

Meskeinformasjon

Innmesk 63 grader
90 min 70 grader
10 min 77 grader

Gjærtype

WLP6788

Gjærmengde

1.5 dl slurry

Informasjon om gjæring

20 grader i 5 dager
22 grader i 20 dager
Stikker om til sekundær og tilsetter dregs.
Romtemperatur i 15 måneder.

Kommentarer


[BBcode]