Klasse
10C Bière de garde
Brygget
None
Flasket
None
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
35,4
OG/FG
1065 / 1016
Bitterhet (IBU)
22,4 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

4,50 kg Pale Malt
4,50 kg Pilsner Malt
1,50 kg Munich Malt - 10L
1,50 kg Munich Malt - 20L
1,00 kg Caramunich Malt
0,50 kg Biscuit Malt
0,50 kg Caramel - 20L
0,25 kg Special B Malt
0,80 kg Brown Sugar, Dark

Humle og krydder

80,00 g Styrian Goldings [4,40 %] - Boil 75,0 min
50,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,40 %] - Boil 45,0 min

Andre ingredienser

2,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins)
2 stk Servomyces (Boil 10 mins)

Meskeinformasjon

Protein Rest 50C 30 min
Saccharification Rest 65C 60 min

Gjærtype

Wyeast 3711

Gjærmengde

6L starter

Informasjon om gjæring

Gjæring ved 20C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]