Klasse
9E Imperial stout
Brygget
15. januar 2018
Flasket
29. januar 2018
Alkoholstyrke
10,2%
Farve (EBC)
89
OG/FG
1,092 / 1,029
Bitterhet (IBU)
70,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,5l
Mengde ferdig øl
20,5l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt
Crystal 60
Carafa III
Biscuit
Flaked oats
Flaked wheat
Chocolate
Lys DME
mørk cassonade

Humle og krydder

Simcoe
EKG
kakaonibs
vaniljestang
peanøttsmøressens

Andre ingredienser

laktose
whisky

Meskeinformasjon

68 grader, 60 min, utmesk på 75

Gjærtype

wl013

Gjærmengde

3 liter starter på 2

Informasjon om gjæring

18 grader, deretter diacetylrest

Kommentarer


[BBcode]