Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
1. januar 2017
Flasket
15. januar 2017
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1,048 / 1,012
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Palemalt 70%
Krystallmalt (75EBC) 21%
Biscuitmalt 4.5%
Krystallmalt (150EBC) 4.5%

Humle og krydder

Fuggels 15.8 ABU
Target 9.3 ABU
Amarillo 1.5 ABU
Centenial 1.3 ABU

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Enstegsmesk: 60 min på 67C

Gjærtype

WY1318

Gjærmengde

272 Trill

Informasjon om gjæring

Pitch på 18C.
Stiger til 20C over 4 dager.
Omstikk og ettergjæring på 20C i 10 dager

Kommentarer


[BBcode]