Pale Malt 7 EBC 11000 g
Crystal Malt 45 EBC 600 g
Cara Pils 4 EBC 600 g
Honey 40 EBC 920 g
Flaked Oats 4 EBC 2000 g
Dry Light Extract 8 EBC 2200 g
Columbus 16.0 % 90 g 30 min
Simcoe 13.0 % 75 g 30 min
Chinook 12.6 % 75 g 30 min
Centennial 10.0 % 75 g 1 min
Citra 11.0 % 75 g 1 min
Amarillo 6.5 % 75 g 1 min
Amarillo 6.5 % 150 g 1 min
Simcoe 13.0 % 150 g 1 min
Simcoe 13.0 % 300 g dry
Amarillo 6.5 % 100 g dry
Mash step 52 °C 20 min
Mash step 67 °C 90 min
Mash step 78 °C 10 min
Safale US-05
150 gram rehydrert
17 °C 7 days
20 °C 5 days
1 min humlen tilsettes i whirlpoll ved 80 grader. Kjøres 30 min før videre nedkjøling.
Tørrhumles med med 100 gram Simcoe samtidig med at gjæren tilsettes, og så på nytt 200 gram (100 Simcoe og 100 Amarillo) etter 2 dager. Ytterligere 100 gram Simcoe etter ca en uke.