Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
26. august 2017
Flasket
4. oktober 2017
Alkoholstyrke
10,5%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1097 / 1017
Bitterhet (IBU)
101,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4.500 kg German - Vienna (45.92%)
4.500 kg United Kingdom - Maris Otter Pale (45.92%)
0.500 kg Cane Sugar (5.1%)
0.300 kg American - Caramel / Crystal 60L (3.06%)

Humle og krydder

160.0 g Centennial Pellet (7.5% Alpha) @ 90 Minutes (Boil) (7 g/L)
70.0 g Cascade Pellet (7% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (3 g/L)
40.0 g Northern Brewer Pellet (7.8% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (1.7 g/L)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single step Infusion at 64°C for 60 Minutes.

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

Mye

Informasjon om gjæring

Fermented at 20°C with Safale - American Ale Yeast US-05

Kommentarer


[BBcode]