Klasse
8E Moderne porter og stout (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser
Brygget
26. desember 2015
Flasket
9. januar 2016
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
78
OG/FG
1,051 / 1,014
Bitterhet (IBU)
33,3 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

4 kg Maris otter
0,75 kg Crystal
0,25 kg Roasted Barley
0,20 kg Pale Chocolate
0,50 kg Lettkokte havregryn

Humle og krydder

Galena 18 g - 90 min.
Fuggle 50 g - 15 min
Fuggle 30 g - 2 min

Andre ingredienser

Whirlfloc 1 stk

Meskeinformasjon

Mash in: 54 grader
Forsukring: 66 grader (45 min)
Mash out: 78 grader (10 min)

Gjærtype

WLP005 - British Ale

Gjærmengde

1 pkg. Starter 1,5l

Informasjon om gjæring

14 dager på 20 grader i gjærskap.

Kommentarer


[BBcode]