Klasse
9E Imperial stout
Brygget
12. desember 2017
Flasket
27. februar 2018
Alkoholstyrke
8,9%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1090 / 1024
Bitterhet (IBU)
90,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Maris otter, Munich malt, Roasted barley, Black malt, Chocolate malt, Pale malt, Crystal malt, Dark crystal, Pale Crystal, Amber malt, Brown malt, Flaket havre.

Humle og krydder

Columbus, Bramling, Crystal, Centenial, Chinook

Andre ingredienser

Cold brew coffee.
Eikechips

Meskeinformasjon

66 grader i 120 min
78 grader i 15 min

Gjærtype

Wlp 007 og Wlp 001

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

Starter på 16 øker til 20 grader.

Kommentarer

Lavt karbonet med Co2, deretter tilsatt Nitrogen.


[BBcode]