Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
4. desember 2016
Flasket
10. mars 2017
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1054 / 1012
Bitterhet (IBU)
43,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

10000g Pale - Maris Otter
100g Hvete
300g Mørk hvete
350g Crystal 120 ebc

Humle og krydder

40g Amarillo på 60 min
40g Citra på 15 min
60g Amarillo på 5 min
50g Citra på 5 min
70g Citra etter 8 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50 grader i 20 min
66 grader i 55 min
76 grader i 10 min

Gjærtype

Us-05

Gjærmengde

23g

Informasjon om gjæring

17 grader i 14 dager

Kommentarer

Tappet på fat 18.12.2016 og overført til flasker 10.03.2017 ifbm NM


[BBcode]