Klasse
1C Tsjekkisk pilsner
Brygget
25. januar 2015
Flasket
26. februar 2015
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
8,7
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
36,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

9,50 kg Pilsner
0,50 kg Cara-Pils/Dextrine
0,50 kg Melanoiden Malt
0,20 kg Acid Malt
0,20 kg Wheat, Flaked

Humle og krydder

80,00 g Saaz 90,0 min
50,00 g Hallertauer Hersbrucker 90,0 min
50,00 g Saaz 45,0 min
50,00 g Saaz 5,0 min

Andre ingredienser

1,00 Items Whirlfloc Tablet 15,0 mins
2,00 tsp Yeast Nutrient 10,0 mins

Meskeinformasjon

Protein Rest 50,0 C 30 min
Saccharification1 62,0 C 30 min
Saccharification2 68,0 C 30 min

Gjærtype

Wyeast Labs 2001

Gjærmengde

8L Starter

Informasjon om gjæring

Gjæring i 2 uker ved 9C
Diacetyl rest ved 16C i 2 dager
Deretter 2 uker modning i nytt fat ved 2C før flasking

Kommentarer


[BBcode]