Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
24. oktober 2017
Flasket
9. november 2017
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
22,6
OG/FG
1,055 / 1,011
Bitterhet (IBU)
60,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
58,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

PALE MALT - 10 ,4 kg
MUNICGH MØRK - 1 kg
CRISP CARAMEL - 1 kg
BEST CARAMEL MUNICH - 1 kg

Humle og krydder

Chinook: 44 g
Centennial: 300 g

Andre ingredienser

1,5 ts Gjærnæring WLN1000-H8 15 min før kokeslutt

1,5 ts Irish Moss klaremiddel 15 min før kokeslutt

Meskeinformasjon

Stegmesket på Speidel Braumeister

Gjærtype

WLP 001 pure pitch

Gjærmengde

4 poser

Informasjon om gjæring

Gjæring på 60 liters fat

Kommentarer


[BBcode]