Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
13. februar 2015
Flasket
3. mars 2015
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
42
OG/FG
1,060 / 1,010
Bitterhet (IBU)
39,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
60,0l
Mengde ferdig øl
55,0l
Gjærbare ingredienser

Castle Pale Malt 4,5EBC
Carared 40EBC
Munich Dark 10EBC
Crystal 150EBC
Muntons Chocolate 400EBC

Humle og krydder

In boil:
Nelson Sauvin
Amarillo

Dry:
Simcoe
Ahtanum
Cascade
Centennial
Nelson Sauvin

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 55c, 5min
1.fase 67c, 60min
2.fase 76c, 10min
Skylling 76c.

Gjærtype

WLP051

Gjærmengde

3pkg, 3liter starter

Informasjon om gjæring

Gjæring startet på 18c, 2døgn stegvis til 20c. 7dager gjæring, omstikk og tørrhumling 6dager.

Kommentarer


[BBcode]