Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser
Appelsinskall
Brygget
14. februar 2014
Flasket
9. mars 2014
Alkoholstyrke
4,6%
Farve (EBC)
73
OG/FG
1047 / 1012
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Crystal 150 ebc
Brown malt
Chocolate malt

Humle og krydder

Mandarina bitterhet
Mandarina aroma
Mandarina whirlpool
Mandarina tørrhumle 2x

Andre ingredienser

Litt appelsinskall i sekundær

Meskeinformasjon

I meskepose, 90 minutter på 67 grader, 76 grader batch sparge

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

1M/ml/P

Informasjon om gjæring

I kontrollert kjøleskap, en uke på 18 grader, og en uke på 20 grader. Tørrhumlet to ganger med mandarina en uke hver etter at gjæring var ferdig og over på sekundærfat.

Kommentarer

.


[BBcode]