Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
None
Flasket
None
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
13,2
OG/FG
1,064 / 1,014
Bitterhet (IBU)
25,0 (R)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Tysk pilsnermalt
Viennamalt
Carahell
Acidulated pils
Hvete

Humle og krydder

Hallertau Magnum
Hallertau Mittelfruh

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

All inn på 65 i 30min
Økte deretter gradvis til 77, og skylte ut

Gjærtype

WLP833 4.gen

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Temperaturkontrollert skap.
Start på 20grader, senket til 9 i løpet av 24 timer. Omstikk etter 4 dager. Økte til 12grader etter 9 dager, holdt der i 4 dager, økte til 22 i 2 dager, tappet på fat, plassert på 0 grader.

Kommentarer


[BBcode]