Klasse
2C Märzen
Brygget
None
Flasket
29. januar 2015
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1050 / 1007
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt: 4000g
Vienna: 400g
Munich: 600g
Cara Munich: 300g
Chitmalt: 200g
Aromamalt: 100g

Humle og krydder

Spalt Select: 26g 45min
Hallertauer Mittelfruh: 20g 15min
Hallertauer Mittelfruh: 20g 1 min

Andre ingredienser

7 g CaSO4 og 7 g CaCl2

Meskeinformasjon

Mashin 50 C, 53 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min

Gjærtype

WLP920 Bavarian

Gjærmengde

iht mr.Malty

Informasjon om gjæring

2 dager 8C
12 dager 10C
7 dager 18C

Kommentarer


[BBcode]