Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
16. februar 2013
Flasket
10. mars 2013
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1052 / 1013
Bitterhet (IBU)
100,2 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter, 9,24kg
White Wheat 1,20kg
Caramel 0,83kg
Munich 0,68 kg

Humle og krydder

Chinook 11,6% alfa, 60g, 90'
Citra 12.7% alfa, 60g, 30'
Citra 12.7% alfa, 40g 15'
Cascade 7% alfa, 20g 15'
Cascade 7% alfa, 60g, 5'
Cascade 7% alfa, 60g, 1'
Cascade 7% alfa, 60g 0'.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60minutter på 66grader, 10 minutter 72 grader, 10 minutter 78 grader.

Gjærtype

WLP 007

Gjærmengde

Laget starter ihht. mr. Malty kalkulator

Informasjon om gjæring

Gjæret i 20 grader C en uke, deretter stukket om. Fortsatt gjæring to uker før flasking.

Kommentarer


[BBcode]