Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
30. juli 2016
Flasket
13. august 2016
Alkoholstyrke
6,43%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1060 / 1011
Bitterhet (IBU)
61,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

10 kg Heidelberg pilsnermalt
2,5 kg Heidelberg palemalt
0,5 kg Karamellmalt

Humle og krydder

Amarillo

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

45 min @ 66c
15 min @ 77c

Gjærtype

Nottingham

Gjærmengde

2x11g dry / 22L

Informasjon om gjæring

Fermentation profile, in degrees celsius

starting at 20 for 1,5 days

moving gradually towards 17 over 2,5 days

holding 17 for 2 days

moving towards 23 over 6 days

cold crashing down to 4 at day 13

Kommentarer


[BBcode]