Klasse
10D Saison
Brygget
1. november 2012
Flasket
20. november 2012
Alkoholstyrke
7,4%
Farve (EBC)
119
OG/FG
1060 / 1004
Bitterhet (IBU)
374,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
37,0l
Mengde ferdig øl
35,0l
Gjærbare ingredienser

8,50 kg Pilsner (2 Row) Belgisk
0,65 kg Munich Malt - 20L
0,12 kg Pale Crystal (120,0 EBC)

Humle og krydder

30,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 60 min
30,00 g Perle [9,20 %] - Boil 60 min
40,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 15 min
18,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,60 %] - Boil 15 min
40,00 g Hallertauer Hersbrucker [2,25 %] - Boil 2 min

Andre ingredienser

1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15,0 mins)
1,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins)

Meskeinformasjon

64,4 grader 75min
75 grader 15min

Gjærtype

WLP565

Gjærmengde

2 rør 4,5 liter starter

Informasjon om gjæring

14 dager 35 grader

Kommentarer


[BBcode]