Klasse
9E Imperial stout
Brygget
3. januar 2016
Flasket
15. februar 2016
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
98
OG/FG
1090 / 1021
Bitterhet (IBU)
103,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Finland - Pale Ale Malt 46.5%
American - Wheat 4.8%
Flaked Oats 4.8%
German - CaraMunich I 8.7%
American - Caramel / Crystal 6.1%
United Kingdom - Chocolate 2.4%
American - Black Malt 2.4%
United Kingdom - Roasted Barley 2.4%
Liquid Malt Extract - Dark 14.5%
Dry Malt Extract - Dark 7,3%

Humle og krydder

75gr Columbus 16,5% - 75min
50gr Crystal 5% - 30 min
50 gr Columbus 6,5% - 1min

Andre ingredienser

NIL

Meskeinformasjon

Infusion 66C - 30min
Sparge 68C - 30 min

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

1 pakke + starter

Informasjon om gjæring

18 grader i 2 døgn, så 20 grader i 20 døgn før coldcrash, 6 gr sukker for karbonering, flaske og satt i 23grader i 14 døgn.
Kjellerlagret i 13 mnd

Kommentarer


[BBcode]