Klasse
8D Porter
Brygget
19. november 2017
Flasket
17. desember 2017
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
59
OG/FG
1066 / 1019
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
15,7l
Gjærbare ingredienser

4820 gr. Maris Otter, EBC 5,5
500 gr. Aromamalt, EBC 100
350 gr. Crystal, EBC 120
90 gr. Carafa III, EBC 1350
90 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600
60 gr. Black malt, EBC 500
60 gr. Crystal, EBC 400
30 gr. Chocolate, EBC 1000
110 gr. Spraymalt, EBC 8

Humle og krydder

35 gr. Northern Brewer, IBU 5,5 tid 01:00
20 gr. Northern Brewer, iBU 5,5 tid 00:15
10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5 tid 00:05

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67°C 60 min
72°C 15 min
78°C 10 min

Gjærtype

WLP013 London Ale

Gjærmengde

120 ml. Slurry

Informasjon om gjæring

19-20 grader 14 dager

Kommentarer


[BBcode]