Klasse
5G Old ale
Brygget
17. april 2017
Flasket
26. april 2017
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
48
OG/FG
1078 / 1021
Bitterhet (IBU)
38,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
29,0l
Gjærbare ingredienser

9150g Pale Malt
1150g Amber Malt
400g Crystal Malt
300g Dark Crystal Malt
450g Candi Syrup Inc D-180

Humle og krydder

Challenger
East Kent Golding

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min @ 63 grader
10 min @ 77 grader

Gjærtype

WLP028

Gjærmengde

2,5 dl slurry

Informasjon om gjæring

Åpen gjæring 19- 21 grader

Kommentarer

Candi Syrup tilsatt 2 dager etter pitch.


[BBcode]