Klasse
1E Münchener helles
Brygget
17. november 2017
Flasket
20. desember 2017
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
4
OG/FG
1047 / 1012
Bitterhet (IBU)
23,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt, 3 EBC, 13 kg

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh, 12,5% , 27 g, 60 min
Hallertauer Mittelfruh 4,8% 50 g, 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader 90 min

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

ca 1 liter slorry

Informasjon om gjæring

Gjenbruk. Gjærstarter på magnetrører. 2 døgn. Brukte tilsammen 550-600 g tørrmalt ( tilsv5,5 - 6 liter vørter M OG1040).
Tilførte O2.
Gjæret 1 mnd + i kjølerom med temp 9 grader.

Kommentarer

Brukte Irish Moss, og WLP gjærnæring


[BBcode]