Klasse
1A Moderne lys lager
Brygget
4. januar 2016
Flasket
24. januar 2016
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1052 / 1012
Bitterhet (IBU)
34,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,5l
Gjærbare ingredienser

4400 g castle malting pilsen
110 g castle malting cara blonde
500 g flaket mais

Humle og krydder

20 g northern brewer (8,8aa)
106 g Hersbrucker (2,3aa)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i 1 time
70 grader i 10 min
øker temp til 77 grader og avslutter

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

470 mrd celler

Informasjon om gjæring

gjær tilsettes vørter på 17 grader som settes til gjæring i kjøleskap med temp 10-13 grader i 12 dager. temperatur i kjøleskapet økes til 16-18 grader og gjærer i 5 dager. temperatur senkes til 8-10 grader i 3 dager.

Kommentarer


[BBcode]