15kg Pilsnermalt (Fuglesang)
5kg Munchenermalt (Bamberg
2,4 kg Roasted Barley
1,2 kg Sjokolademalt
0,6 kg Hvetemalt
1,2 kg Cara Red (Bamberg)
1,5 kg Havregryn
200gr East Kent Golding 5,9% 90 min
150gr East Kent Golding 5,9% 15 min
1/2 dl kalsiumklorid i innmesking
40 gr Natron i innmesking
68 grader i 60 min, også tilsatt 1,5 kg havregryn kokt i 10 min i 10 liter vann. Deretter hevet temp til 72 grader i 20 min.
Nottingham Ale Yest
1,3 liter
Starter laget av 4 fl 0,33 vørterøl kokt ut for å ta bort kullsyre og tilsatt 2 ss maltekstrakt. Kjølt ned og tilsatt 4 ikke toppede ss med Nottingham Ale Yest.
Gjæringstemp 18-19 grader i 10 dager.
Tilsatt 320 gr demerarasukker kokt ut i 1 liter vann og nedkjølt, ved flasketapping.