Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
28. november 2017
Flasket
6. januar 2018
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1057 / 1019
Bitterhet (IBU)
19,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
46,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

10250g Munich Malt 25 EBC
250g Carafa Special I

Humle og krydder

20g Magnum 12,5% @ 90 min
30g Hallertauer Mittelfruh 4% @ 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

57 grader i 15 min
67 grader i 45 min
77 grader i 10 min
Enkel dekoksjon mellom 67 og 77 grader.

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

840 mrd celler

Informasjon om gjæring

Pitch på 7 grader, free rise til 9. Står på 9 grader i 3 uker før coldcrash.

Kommentarer


[BBcode]