Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
17. januar 2015
Flasket
11. mars 2015
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1,066 / 1,018
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
37,1l
Gjærbare ingredienser

5900 gr. Pilsen, EBC 3
100 gr. Crystal malt hel, EBC 400
200 gr. Candy sugar EBC 1

Humle og krydder

50 gr. Hallertau Mittelfruh 2013 blomst, IBU 3,9, tid 01:00
8 gr. Columbus pellets, IBU 12,9, tid 01:00
20 gr. Saaz blomst, IBU 3,9, tid 00:10
20 gr. Saaz blomst, IBU 3,9, tid 00:01

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 66 grader
Mesking 66 grader 75 min.
Skylling 78 grader 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

4 rør via starter

Informasjon om gjæring

28 dager på 9-10 grader

Kommentarer


[BBcode]