Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
5. august 2016
Flasket
16. august 2016
Alkoholstyrke
7,4%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1070 / 1013
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

I kilo

Pilsen malt 5,9
Special B 0,51
Best Munich Dark 0,26
Sukker 0,26
Candissukker 0,14
Dadler 0,1

Humle og krydder

Magnum 23g 11,9 % 60 minutter
Goldings 15g 4,7 % 15 minutter

Andre ingredienser

Calsiumsulfat (Gypsum) 1g I mesk og skyllevann

Calsiumclorid 1g I mesk og skyllevann

Calsiumkarbonat (Desacid) 2g I mesken

1/4 whirlfloc, supermoss, gjærnær, brewers clarex

Meskeinformasjon

63C 60 mins, 70C 20 mins, 77C 5mins

Gjærtype

t-58

Gjærmengde

1

Informasjon om gjæring

5/8 18
6/8 26
7/8 25
8/8 25
9/8 25
10/8 25
11/8 25
12/8 25
13/8 25
14/8 25

Kommentarer


[BBcode]