Klasse
7D Weizenbock
Brygget
15. januar 2013
Flasket
29. januar 2013
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1064 / 1016
Bitterhet (IBU)
25,5 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
189,0l
Mengde ferdig øl
180,0l
Gjærbare ingredienser

3200 gram Hvete malt
1600 gram Pilsner malt (Belgisk)
750 gram Munich lys
200 gram Pale Chocolate
170 gram Pale Crystal 70EBC
170 gram Special B

Humle og krydder

18 gram Magnum pellet 13,59% 60 minutter

Andre ingredienser

1 tablett Servomyces

Meskeinformasjon

50 grader i 18 minutter
67 grader i 60 minutter
78 grader i 10 minutter

Gjærtype

Wyeast 3068

Gjærmengde

Starter 1.5 liter.

Informasjon om gjæring

Gjæring på 17 grader i 14 dager.

Kommentarer

Pga. dårlig kverning ble effektivitet ikke like god som antatt. Antatt OG var 1075.


[BBcode]