Klasse
8B Sweet stout
Brygget
20. november 2017
Flasket
27. november 2017
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
75
OG/FG
1065 / 1008
Bitterhet (IBU)
60,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Crystal malt
Ristet bygg
Chocolate rug malt
Carafa Special 3

Humle og krydder

Challanger
Golding

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65*C i 60 minutter

Gjærtype

Wyeast 1028 London A

Gjærmengde

1 pk.

Informasjon om gjæring

Brukte Tilt Hydrometer / termometer under gjæringsprosessen for første gang, veldig artig !

Kommentarer

Synest personlig denne ble litt flat med 5g/ liter.
Og måtte tappe den om no pga at dere ville ha 0,5 liters flasker.


[BBcode]