Klasse
9E Imperial stout
Brygget
3. juli 2014
Flasket
23. august 2014
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1,096 / 1,031
Bitterhet (IBU)
41,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
48,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

10.00 kg Pale Malt
1.80 kg Munton's Amber LME
1.10 kg Peat Smoked Malt
1.00 kg Weyermann Carabohemian
1.00 kg Muscovadosukker
500.00 g Oats, Flaked
500.00 g Molasses
300.00 g Carafa I
250.00 g Chocolate Malt

Humle og krydder

50.00 g Warrior 60 mins 14.50 % alfa
50.00 g Fuggles 20 mins 5.00 % alfa
50.00 g Hallertauer Mittelfrueh 10 mins 4.00 % alfa

25 g lakris @ 15 min.
10 g lettknuste kaffebønner i mesken

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusion 45 min@68.0°C
Mash Out
Fly Sparge

Gjærtype

WLP007 og Workhorse

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

Gjæret ved romtemperatur mellom 20 og 30 grader (sommerferie).

Kommentarer


[BBcode]