4.5 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
500g Crystal Malt 120 EBC
400g Roasted Barley 1500 EBC
400g Hvete Malt 5 EBC
400g Bjørns Havregryn (Lettkokte)
200g Chocolate Malt 1200 EBC
30g Chinook pellets 10% AA (60 min)
10g East Kent Goldings blomst 4% AA (15 min)
10g East Kent Goldings blomst 4% AA (5 min)
230 g Blå Java kaffebønner + 7dl vann (2 dager før tapping, Cold Extraction, tilsettes i gjæringsdunk)
Koke opp 20L vann til 72 grader
Meske i 20L i 75 min på 66-68 grader
Koke opp 10L vann til 76 grader
Meske i 10L i 20 min på 71-73 grader
Safale US-05
1 pakke
Gjæret 2 uker på gjæringskar på 17-20 grader.