Klasse
10D Saison
Brygget
22. juli 2015
Flasket
9. mars 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1,044 / 1
Bitterhet (IBU)
12,0 (R)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,5l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

2.5 kg Pilsnermalt
1.25kg Hvetemalt
450g sukker

Humle og krydder

60min 25g Saaz
10min 12g Saaz
0min 12g Saaz

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60min 65 grader
15min 74 grader
30min 77 grader vasking

Gjærtype

Egen stamme & WLP650

Gjærmengde

?

Informasjon om gjæring

Startet med en gjær jeg har grodd frem selv fra Boulevard Tank 7 og BFM √225. Lot den gjære ut og stå ca en mnd, så satte jg den på fat med ca 200g sukker og en pakke WLP650

Kommentarer


[BBcode]