Klasse
10D Saison
Brygget
9. august 2015
Flasket
25. august 2015
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1054 / 1014
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

kilo

Pilsmalt 2,5
Vienna 2,5
Rugmalt 0,6
Hvetemalt 0,3

Humle og krydder

navn-gram-aa-minutter
mosaic 25 12,0 % 15
nelson 25 11,4 % 15
mosaic 50 12,0 % 1
nelson 50 11,4 % 1
TØRR;
mosaic 25 12,0 %
nelson 25 11,4 %

Andre ingredienser

whirlfloc, supermoss, gjærnæring

Mesk/skyllev; 2G Gypsum og 1G CACL/10L

Mesk; Desacid 0G pr 10 liter

Meskeinformasjon

55C 15 mins,
63C 20 mins,
70C i 20 mins
77C 10mins

Gjærtype

wlp670

Gjærmengde

to rør

Informasjon om gjæring

ca 20 grader celsius i 17 dager

Kommentarer


[BBcode]