Klasse
3B Bock
Brygget
7. november 2015
Flasket
23. januar 2016
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1064 / 1016
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
36,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsmalt
Munich II
Carafa S1
Carafa S3

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbeldekoksjon

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

1.75M/ml/P

Informasjon om gjæring

2 dager 8 grader, 10 dager 10 grader, 2 dager 18 grader, 8 uker 2 grader

Kommentarer

To timers koketid. Vannprofil Ca/SO4 1:1, men lite av hver.


[BBcode]