Klasse
4G Kölsch
Brygget
21. januar 2017
Flasket
6. februar 2017
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1045 / 1009
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt - 3400gr
Hvetemalt - 440 gr

Humle og krydder

Hallertaeur Mittelfrüh - 70 gr på 60 min
Hallertaeur Mittelfrüh - 30 gr på 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader I 60 minutter

Gjærtype

WLP-029

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

1 liter starter

16 grader i 7 dager
18 grader i 9 dager

Kommentarer


[BBcode]