Klasse
10D Saison
Brygget
19. november 2017
Flasket
7. desember 2017
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
6,2
OG/FG
1,059 / 1,003
Bitterhet (IBU)
17,7 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
37,0l
Mengde ferdig øl
34,0l
Gjærbare ingredienser

What EBC percent kg
Pilsner Malt 3 61.9% 6
Hvete Malt 3 20.6% 2
Havre flak 4 10.3% 1
Demerara Sukker 0 3.3% 0.32
Hvitt sukker 0 3.9% 0.38

Humle og krydder

What % alpha gram EBU Minutter
Styrian Golding 6.20% 30 13.4 90
Liberty 4.80% 20 2.3 10
Saaz 3.50% 26 2.2 10

What Gram Minutter
Orange Peel 8.7 10
Coriander 7.25 10

Andre ingredienser

Vanntilsetning per Gahr tabell, Belgisk Pale Ale

Gjærnæring

Defoam

Meskeinformasjon

55 grd i 25 min
62 grd i 30 min
72 grd i 10 min
78 grd i 5 min

Gjærtype

M29

Gjærmengde

2 pk per 17 liter

Informasjon om gjæring

25 grd i tre dager

Tilsatte sukkerlake av Demera/hvitt sukker etter stormgjæringen var over (etter tre dager)

Deretter 29 grd i 14 dager

Kommentarer

6 gram karboneringssukker per liter

OG justert for sukkerlake: 1.065


[BBcode]