Klasse
9E Imperial stout
Brygget
25. januar 2017
Flasket
8. februar 2017
Alkoholstyrke
11,4%
Farve (EBC)
149
OG/FG
1,104 / 1,026
Bitterhet (IBU)
78,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,5l
Gjærbare ingredienser

2,7 kg Briess Pilsen Light Spraymal
0,2kg Pale Crystal
0,3 kg Special B
0,2 kg Pale Chocolate
0,3kg Roasted Barley

Humle og krydder

35g Northern Brewer 5.5% + 35g Simcoe 13.5% v/30 minutter

Andre ingredienser

Andre tilsetninger: wyeast gjærnæring, whirlfloc, foam control.

Meskeinformasjon

Steepet i vannet under oppvarming fra 10 til 76 grader. Ca 40 minutter.

Gjærtype

US-05 tørrgjør

Gjærmengde

11,5g

Informasjon om gjæring

14 dager ved 20-22 grader (romtemperatur).

Kommentarer


[BBcode]