Klasse
9C Foreign extra stout
Brygget
25. mai 2017
Flasket
25. juni 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
57
OG/FG
1,072 / 1,018
Bitterhet (IBU)
57,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
31,0l
Mengde ferdig øl
28,0l
Gjærbare ingredienser

6kg pale malt
1kg Crystal 150
300g Roasted barley
300g Brown malt

Humle og krydder

60g Target @ 60 min
25g EKG @ 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min @ 65C
10 min @ 75C

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

3l starter

Informasjon om gjæring

Pitch and ferment at 20C for 4 days, then 17C for 10 days

Kommentarer

Brewed on Grainfather
90% mash efficiency

Boil time 90 min

Mash water: 24l
Sparge water: 16l

Water adjustments
Mash: 9.6g CaCO3


[BBcode]