Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
6. februar 2015
Flasket
12. mars 2015
Alkoholstyrke
3,1%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1032 / 1009
Bitterhet (IBU)
2,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
4,0l
Gjærbare ingredienser

3200 g pilsmalt
1600 g hvetmalt
200 g sauermalt

Humle og krydder

10 g Mittelfruh 3.9% Decoction hop

Andre ingredienser

1 ts kalsiumklorid

Meskeinformasjon

Innmesk 55 grader, 10 min 55 grader, Single decoction, 60 min 63 grader, 10 min 69 grader, 10 min 77 grader

Gjærtype

Surdeig fra Bahrain

Gjærmengde

0.5 dl

Informasjon om gjæring

Romtemperatur

Kommentarer

Batchen ble splittet opp, kun 4 L med denne surdeigen.


[BBcode]