4000g Maris Otter Pale Malt 5 EBC
450g Munich Malt 25 EBC
700g Crystal Malt 120 EBC
280g Chocolate Malt 1250 EBC
280g Black Malt 1400 EBC
3000g Breiss CBW Pilsen Light flytende ekstrakt
454g Breiss CBW light spraymalt
45g Cascade 6,1%AA, 60 min
35g Northern Brewer, 6,07%, 15 min
Kaffe: Kenya Kiriani Teresia Muranga fra Supreme Roastworks. Brygget på V60 med 36g kaffe pr 500g vann. 2 liter ferdig kaffe ble tilsatt like før flasking.
BIAB. 70min på 68°C. Skylte med 7 liter vann 75°C.
WLP007
2 pk
Lagde en enkel starter på 1,8 liter.
Gjæret i 20 dager på ca 20°C.
Vi har tatt sikte på å lage en øl i julekaffens navn.
Merk at både EBC og IBU er kalkulert før tilsetting av kaffe,