Klasse
13B Krydret øl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin)
Ekstra ingredienser
Se kommentarer
Brygget
15. juni 2017
Flasket
26. august 2017
Alkoholstyrke
9,7%
Farve (EBC)
44
OG/FG
17,800 / 8,400
Bitterhet (IBU)
34,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
42,0l
Mengde ferdig øl
36,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner,Viking. 6300
Pale Ale,Castle 3200
Maris Otter,TF 1600
Flaket havre 800
D90 Kandis 900
D180 Kandis 900

Humle og krydder

200g Granskudd i mesk
100g Magnum 45 min på 80 C vørter
200g Pors i gjæringskaret

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

1trinn 67C. 1time. Utmesk 70 C 1/2time.

Gjærtype

Belgisk ale

Gjærmengde

Starter

Informasjon om gjæring

Gjæring på 20 C. Kandis etter 2 døgn. Eikelagret/sekundærgjæret fra 2 uker.

Kommentarer


[BBcode]