Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
21. februar 2016
Flasket
8. april 2016
Alkoholstyrke
10,25%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1,075 / 1,010
Bitterhet (IBU)
16,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

German Pilsner 5.921 Kg
German Munich Dark 1.458 Kg
Candy sirup 1,3 Kg
Table Sugar 360 Gr
Corn Sugar 23 Gr
German melandolin 190 Gr
German carafa 30 Gr

Humle og krydder

Chalenger 26,3 Gr 60 Min
Willamette 9,3 Gr 20 Min

Andre ingredienser

Portaflock

Meskeinformasjon

Mesking 57C i 15 min
Mesking 63C i 35 min
Mesking 66C i 25 min
Mesking 75C i 5 min

Utvask 77C i 10 min

Gjærtype

Abbaye Danstar

Gjærmengde

1 Liter Starter

Informasjon om gjæring

Primær Gjæring i 20C i 4 dager
Sekundærgjæring 20C 44 dager

Kommentarer


[BBcode]