Klasse
4H Irsk rød
Brygget
15. februar 2015
Flasket
16. februar 2015
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
28,6
OG/FG
1,057 / 1,014
Bitterhet (IBU)
25,0 (R)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4kg Viennamalt
1kg Melanoidin
1kg Carared
0,025 Røstet malt
0,025 Chocolate malt

Humle og krydder

30g EKG 60min
30g EKG 15min
30g EKG 3min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64grader 30min
70grader 15min
77grader utskylling

Gjærtype

WLP002 + Safale -04

Gjærmengde

1 rør + 5gram

Informasjon om gjæring

Temperaturkontrollert skap.
Temp i skap:
22 til 17 første døgn. Deretter 17 inntil stormgjæring er over (4 dager). deretter 20 grader i 2 dager, deretter 3 dager på 17.

Kommentarer


[BBcode]