Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
24. april 2016
Flasket
7. mai 2016
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1070 / 1010
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
47,0l
Mengde ferdig øl
44,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 10 kilo
Aromatic 50 EBC 0,5 kilo
Hvetemalt 5 EBC 0,5 kilo
Candi sukker 1 kilo

Humle og krydder

Mittlefruh 100g 2,7 % 90 minutter
Mittlefruh 100g 2,7 % 60 minutter

Andre ingredienser

Mesk/skyllev; 1G Gypsum og 2G CACL/10L
Mesk; Desacid 1G pr 10 liter
2g whirlfloc, gjærnær, brewers clarex

Meskeinformasjon

63-60C i ca 75 mins, 72C 35 mins, 77-80C 10mins

Gjærtype

be-256 safbrew abbay

Gjærmengde

3

Informasjon om gjæring

rehydrert og startet med vørter med lav OG
24/4 16
25/4 16
26/4 17
27/4 18
28/4 19
29/4 20
30/4 20
1/5 17
2/5 17
3/5 17
4/5 17
5/5 17
6/5 17

Kommentarer


[BBcode]