Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
10. januar 2017
Flasket
30. januar 2017
Alkoholstyrke
8,4%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,080 / 1,013
Bitterhet (IBU)
87,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

8 kg pilsnermalt
3 kg maltet hvete

Humle og krydder

30g Azacca AA13,7 60Min.
20g Galaxxy AA14,9 60Min.
30g Galaxy AA14,9 30Min
30g Azacca AA13,7 15Min.
30g Azacca AA13,7 10Min.
30g Azacca AA13,7 5Min.
30g Azacca AA13,7 0
100gAzacca AA13,7 Tørr

Andre ingredienser

30g Korianderfrø: Kokes i 10 min.
30g Appelsinskall-søt: kokes i 10 min. Irish Moss 5g. Kokes i 10 min.
4 Modne Mango: deles i små biter, kokes i 10 min.
20g Korianderfrø: ristes i stekepanna og haes i sammen med tørrhumla
20g Appelsinskall: haes i sammen med tørrhumle

Meskeinformasjon

66 grader C i 90 Min.

Gjærtype

WLP 400-Belgisk Wit

Gjærmengde

1 pk (Starter i 2 d)

Informasjon om gjæring

28 dager i 18 grader C,+ 2 dager i 14 grader.

Kommentarer


[BBcode]