Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
1. oktober 2016
Flasket
5. november 2016
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
6,3
OG/FG
1045 / 1010
Bitterhet (IBU)
15,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
43,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner (2 Row) Ger
Wheat, Torrified
Oats, Flaked
Munich Malt (9.0 SRM)

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfrueh

Andre ingredienser

Koriander frø
Skall fra organiska appelsiner

Meskeinformasjon

30 min 50 grader
45 min 67 grader
10 min 76 grader

Gjærtype

Yeast Belgian Wit

Gjærmengde

2pkg - starter

Informasjon om gjæring

20 grader

Kommentarer


[BBcode]