Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
22. februar 2013
Flasket
7. mars 2013
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1068 / 1011
Bitterhet (IBU)
90,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

5800 gram Maris Otter
1000 gram Rye Malt
500 gram Munich malt
350 gram Caramalt
50 gram Dark Crystal malt

Humle og krydder

25 gram Colombus 12,9% 60 min
15 gram Simcoe 12% 30 min
15 gram Citra 12,7% 30 min
15 gram Amarillo 11,9% 30 min
15 gram Simcoe 12% 15 min
15 gram Citra 12,7% 15 min
15 gram Amarillo 11,9% 15 min
12,5 gram Cascade 6,3% 15 min
15 gram Simcoe 12% 2 min
15 gram Citra 12,7% 2 min
15 gram Amarillo 11,9% 2 min
15 gram Summit 14% 2 min
15 gram Simcoe 12% -2 min
15 gram Citra 12,7% -2 min
15 gram Amarillo 11,9% -2 min
15 gram Summit 14% -2 min
43 gram Nelson Sauvin 12% Tørrhumle 8 dager
43 gram Amarillo 11,9% Tørrhumle 4 dager

Andre ingredienser

Tilsatte 5 gram Kalsiumsulfat i HLT
1 ts gjærnæring 15 min
1 ts irish moss 15 min
1 kpsl servomyces 15 min

Meskeinformasjon

15 min @61 grC
60 min @67 grC

Gjærtype

WLP090

Gjærmengde

310 bill celler

Informasjon om gjæring

Gjæret i 14 dager ved 20 grader

Kommentarer

Naturlig karbonert til volco2: 2.3


[BBcode]